Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Επιλογή Σπουδαστών 2017

Το Εργαστήριο Φωνής και Προσβασιμότητας του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μουσικής Ακουστικής και Τεχνολογίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλεί μουσικούς και εκπαιδευτές μουσικής για να συμμετάσχουν ως σπουδαστές στον κλειστό σεμιναριακό κύκλο με θέμα «Η τέχνη χρήσης του αρχαιοελληνικού αυλού» το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου «ΕΡΜΗΣ- Πειραματική Αρχαιομουσικολογία: Εκπαίδευση στην Ανακατασκευή και Χρήση Αρχαίων Ελληνικών Μουσικών Οργάνων», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος του σεμιναριακού αυτού κύκλου είναι η 6η Μαρτίου 2017. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 15 εβδομάδες, και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα απόγευμα, σε μικρές ομάδες, στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου Φωνής και Προσβασιμότητας.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στον σεμιναριακό κύκλο θα γίνουν δεκτοί, ύστερα από συνεκτίμηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων τους, μουσικοί και εκπαιδευτικοί μουσικής, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες στην τέχνη της χρήσης του αρχαιοελληνικού αυλού. Νέοι εκπαιδευτικοί ειδίκευσης αερόφωνων των μουσικών σχολείων της χώρας που θα υποβάλουν αιτήσεις, θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις θα γίνονται δεκτές από 6/2/2017 έως 24/2/2017. Οι αιτήσεις και τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να αποσταλούν εμπρόθεσμα, αποκλειστικώς ηλεκτρονικά, σε ένα αρχείο μορφής PDF, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προγράμματος: hermes@di.uoa.gr.

Μεταφορτώστε την πρόσκληση και το έντυπο της αίτησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *